Themafeest organiseren

Themafeest organiseren  

Om een themafeest te organiseren, hebben wij, de Party Regelaar, alle middelen voor u in huis. Mooie aankleding en inrichting, maar ook passende hapjes en catering om het thema compleet te maken. Ook mag passende muziek en entertainment niet ontbreken!
 

Thema’s

Hieronder vind u de vele mogelijke thema’s die wij bieden. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een eigen thema te bedenken!

AMERIKA PARTY
AMSTERDAMS FEEST
APRES SKI PARTY
BARBECUE PARTY
HALLOWEEN FEEST
OKTOBER FEST
WILD WEST PARTY
HAWAII – CARIBISCH FEEST
KERSTBORREL – FEEST
themafeest organiseren
CASINO AVOND
COUNTRY & WESTERN PARTY
1001 NACHT OOSTERS FEEST
SINTERKLAASFEEST

Vrijblijvende afspraak en advies

Maak nu een vrijblijvende afspraak, om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen en wat het zou gaan kosten om een themafeest te organiseren op uw eigen locatie. Dit kan op uw bedrijf, maar natuurlijk ook in de privésfeer bij u thuis.Voor elk budget kunnen wij wat betekenen!
T: 0172 – 65 38 56
E:
info@partyregelaar.nl

Geen eigen locatie voor een themafeest?

Wanneer uw eigen locatie zich niet leent om een themafeest te organiseren, dan hebben wij de ideale oplossing voor u! In ons eigen Partycentrum Parola hebben wij een zeer gezellig Café – Restaurant waar regelmatig een verjaardag maar ook een themafeest wordt georganiseerd. Informeer naar deze mogelijkheden en kom even gezellig langs bij ons. Onze het genot van een kopje koffie bespreken wij graag de mogelijkheden.

In welke plaatsen organiseren wij een themafeest:

Wij werken vanuit Ter Aar in de gemeente Nieuwkoop vlak bij Alphen aan den Rijn. Dit ligt centraal in het Groene Hart van de Randstad en dat is tevens ons werkgebied. Van Amsterdam, Utrecht, tot Den Haag en Rotterdam. Maar ook komen wij graag in Bodegraven, Reeuwijk, Boskoop, Aalsmeer. de Kwakel, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Leimuiden.Zuid Holland en Noord Holland provincie Utrecht

Schuiven naar boven