Kinderfeest organiseren

Party Regelaar Kinderfeest organiserenParty Regelaar Slider KinderfeestParty Regelaar Kinderfeest organiseren verjaardag

Kinderfeest organiseren

Een partijtje organiseren voor u kind bij u thuis is altijd weer een hele klus. Wat is leuk, wat is origineel en hoe houd je de kids bezig?
De Party Regelaar neemt de complete verzorging op zich en zorgt voor een succesvol kinderfeest!

Wat heb ik nodig voor het organiseren van een kinderfeest?

Allereerst verzorgt de Party Regelaar alle benodigde materialen, van ballonnen tot cake, koek en fris. Daarnaast vind u hieronder de vele mogelijkheden voor vermaak en entertainment:

  • Knutselen
  • Spelletjes
  • Schminken
  • Clown
  • Disco

Onze enthousiaste begeleidsters vinden het altijd erg leuk om met kinderen om te gaan en ze te begeleiden en bezig te houden met knutselen, spelletjes enz. Ze zitten boordevol ideeën en zijn zeer geduldig. Ze verzorgen een leuke workshop voor de kids bij u thuis, schminken de kinderen in een gewenst diertje, prinsesje of piraatje, blazen een ballonnetje, zetten een speurtocht uit……
Vergeet u daarnaast bijvoorbeeld een springkussen of attractie niet?!

U zorgt alleen voor de uitnodigingen

U weet wie uw kind uit wil nodigen op uw kinderfeest of partijtje. Doe dit wel minimaal 3 weken van te voren en vraag eventueel bij verhindering om een afzeg berichtje. De rest voor het organiseren van het kinderfeest regelen en verzorgen wij voor u. De kinderen worden voorzien van vermaak door onze enthousiaste begeleiders. Naderhand ruimen wij alles van het kinderfeest weer op en nemen alles mee; alsof er niets gebeurt is!

Geen eigen locatie voor een kinderfeest?

Wanneer uw thuissituatie zich niet leent om een kinderfeest te organiseren, dan hebben wij de ideale oplossing voor u! In ons eigen Partycentrum Parola hebben wij een zeer gezellig Café – Restaurant waar regelmatig een verjaardag maar ook een kinderfeest wordt georganiseerd. Informeer naar deze mogelijkheden!

Vrijblijvende afspraak en advies

Maak nu een vrijblijvende afspraak, om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen en wat het zou gaan kosten om een kinderfeest te organiseren. Voor elk budget kunnen wij wat betekenen!
T: 0172 – 65 38 56
E:
info@partyregelaar.nl
 

In welke plaatsen organiseren wij een Kinderfeest

Wij werken vanuit Ter Aar in de gemeente Nieuwkoop vlak bij Alphen aan den Rijn. Dit ligt centraal in het Groene Hart van de Randstad en dat is tevens ons werkgebied. Van Amsterdam, Utrecht, tot Den Haag en Rotterdam. Maar ook komen wij graag in Bodegraven, Reeuwijk, Boskoop, Aalsmeer. de Kwakel, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Leimuiden.

Schuiven naar boven