GOEDKOPE STATAFEL

Goedkope statafelGoedkope statafelGoedkope statafelGoedkope statafel

Goedkope statafel voor € 4,50

Een goedkope statafel vindt je bij de Party Regelaar. Natuurlijk kun je zelf een goedkope statafel kopen, maar deze staat het hele jaar in je schuur of garage in de weg. Bij de Party Regelaar kun je voordelig een statafel huren voor je feestje.

Huren kan natuurlijk ook!

De bekende ronde, witte statafel is veel gebruikt op een feestje bij je thuis of op het bedrijf. Als we spreken over een goedkope statafel, bedoelen wij niet dat deze slecht van kwaliteit is, maar juist goedkoop om te huren.
een goedkope statafel huur je voor een weekend al voor € 4,50. U mag de tafels(s) zelf bij ons afhalen of we spreken af, dat wij de statafels bij u thuis of op het werk komen afleveren.

Andere modellen statafels:

Vanzelfsprekend hebben wij ook andere modellen statafels in de aanbieding om op uw feestje te huren. Denk aan een white wash statafel met bijpassende krukken.  Maar ook een bijpassende statafelrok voor om de mooie goedkope statafel is een erg leuke extra.
Een statafel in basis van een wijnvat past goed in diverse thema’s, als een oud bruin café of Country & Western.
goedkope statafelgoedkope statafelgoedkope statafel      goedkope statafel     goedkope statafel
 

Bestellen:

U kunt uw goedkope statafel bestellen per mail of per telefoon. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en de benodigde aantallen.
Bezorgen of zelf ophalen?
T: 0172  65 38 56
E: info@partyregelaar.nl 
 

Over ons:

Wij zijn een catering & verhuurbedrijf gevestigd in Ter Aar, gemeente Nieuwkoop. Omdat wij ook vlak bij Alphen aan den Rijn gevestigd zijn, zijn daar ook veel van onze klanten te vinden. Maar naast Alphen aan den Rijn, komen wij ook in omliggende plaatsen als Bodegraven, Reeuwijk, Leiden, Aalsmeer, Hoofddorp, Leimuiden en de rest van Zuid Holland en Noord Holland. Zelf in de grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht komen wij regelmatig.
 

Schuiven naar boven