Sushi Buffet

Party Regelaar Hapjes Sushi Buffet       Party Regelaar Japanse Noodles       Party Regelaar Fruit Salade

Sushi Buffet

NIEUW! bij de Party Regelaar: Het Sushi Buffet. Met heerlijke diverse soorten sushi en salade.

Sushi
  • Maki – Rijstrol omwikkeld met nori blad met daarin een vulling van vis, ei of groenten
  • Mini Maki – Kleine rijstrol omwikkelt met nori blad met daarin een vulling van vis, ei of groenten
  • Inside-out Maki – Binnenste buiten gekeerde maki
  • Nigiri – Rijstbolletje belegd met vis, ei of groenten
  • Sashimi – Fijngesneden plakjes rauwe vis, geserveerd zonder rijst
Yakitori spies
  • Blokjes kip aan een spies, gemarineerd in Japanse Sojasaus, Yakitori is Japans voor gegrilde kip
Japanse noodles
  • Eiernoedels uit de wok met verse knapperige groenten
Salade
  • Japanse groene Salade – Groene slamix met peultjes, taugé en een frisse Aziatische dressing
  • Fruitsalade – Meloen, druiven, banaan, sinaasappel, ananas, appel en peer

Dit buffet word geserveerd met wasabi, soja en gember.
Leverbaar vanaf 20 personen
Prijs per persoon € 25,00
Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl


WIKIPEDIA:
Sushi (Hiragana: すし, Kanji: 寿司, 鮨) is een hapje uit de Japanse keuken met een doorsnede van enkele centimeters. Het bestaat altijd uit (afgekoelde) gekookte rijst (鮨飯, sushi-meshi) en is met rijstazijn gezuurd. Dit wordt typisch gecombineerd met andere ingrediënten (ネタ, neta) zoals vis of zeevruchten, gebakken ei, groenten en soms tropische vruchten. De ingrediënten en presentatie van sushi kunnen sterk uiteenlopen, maar het ingrediënt dat alle sushi gemeenschappelijk hebben is rijst (ook bekend als shari (しゃり) of sumeshi (酢飯)).
Sushi kan bereid worden met ofwel bruine of witte rijst. Sushi wordt vaak bereid met rauw zeevoedsel, maar sommige veelgebruikte sushivarianten maken gebruik van gekookte ingrediënten. Rauwe vis (of soms vlees) in plakjes en geserveerd zonder rijst wordt sashimi genoemd.
Sushi wordt vaak geserveerd met gember, wasabi en sojasaus. Vaak wordt er daikon als garnering gebruikt.

Schuiven naar boven