Ballonnenboog Leimuiden

Ballondecoratie huren Leimuiden | Ik zoek een ballonnenboog Leimuiden | Prijs ballonnenboog Leimuiden | Ballonnendecoratie bestellen in Leimuiden | Ballonversiering huren voor bruiloft in Leimuiden | Ballon winkel Leimuiden| Ballonnenboog winkel Leimuiden | Ballonnenpilaar inhuren Leimuiden Ballonnenboog Leimuiden, of ballonnendecoratie huren in Leimuiden! GRATIS BEZORGING
[dt_divider style=”thin” /]
Een feestelijk idee! Nog meer ideeën? Klik hier
ballonboog leimuiden ballonboog leimuiden Ballonboog leimuidenBallonboog leimuiden
Een ballonnenboog voor een feestprijs!
Voor uw feest, winkel, bruiloft of bedrijf kunt u bij de Party Regelaar al een ballonnenboog bestellen voor de prijs van  € 100,- !
(prijzen zijn exclusief btw.)
Een opvallend mooie ballonnenboog, in de kleuren die u wilt uitstralen, recht voor de deur als promotiestunt en versierin
Rode loper afzetpaaltjes huren
g!
Bovendien rekenen wij in Leimuiden geen transportkosten….Dat is pas feestelijk!
De Party Regelaar biedt u vele goedkope en opvallend mooie ballondecoraties.
Aankleding voor uw entree nodig? Rode loper, afzetpaaltjes? KLIK HIER
 
Wij kunnen voor u ballonpilaren of heliumballonnen leveren in Leimuiden Een ballonpilaar is een prachtig opvallende versiering, die makkelijk verplaatsbaar is. Een ballonpilaar is 2.40m hoog met een meter grote ballon op de top. Mooi bij de ingang of in uw filiaal.
Ook kunnen wij voor uw bedrijf of bruiloft in Leimuiden ballontoefjes leveren. Hierbij kunt u denken aan ballonversieringen aan het plafond, op tafels, bij de kassa, kleedruimte, showroom etc.
Tevens kunt u de Party Regelaar inschakelen in Leimuiden om uw complete winkel, bedrijf, instelling of privé feest te versieren met ballonslingers.
 
Heeft u binnenkort een bruiloft?
Denkt u dan eens aan prachtige roze-witte ballonversieringen op uw locatie!
Met als romantische klap op de vuurpijl……heliumballonnen oplaten in de vorm van een hartje!
 
Informatie of bestellen?
T: 0172 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Schuiven naar boven